CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 21, 2010

My Life is not complete without........???

Sudah lama aku setia dgn si 'dia'...Pernah kami broke up tp last-last dia eh aku....hehehe mesti cari dia balik....puas mencuba mencari pengganti yang lebih baik dan sempurna...tp dia jugak menjadi pilihan hati .. ngeh ngeh....Bertahun jugak la aku setia dan still sampai skrg pun masih bersama..di mana ada aku mesti ada dia..kalau takde kat sebelah tak keruan hidup aku dibuatnya..Rasanya memang tak sempurna hidup aku tanpa dia...Buat si dia pesananku 'JGN TINGGAL DAKU' ok...hahaha...


Hah,korang fikir siapa hah???

Dia bukan boyfriend aku or skandal aku...tp dia adalah 'VASELINE'...oh dialah penyelamat aku di saat-saat kecemasan...Disebabkan bibir aku yg tak menentu tahap kelembapan nya...kena la sapu mende alah ni kat bibir aku sepanjang masa..kadang-kadang tak sampai seminit aku kena sapu lg...dh tahap gaban dh aku nye bibir..Pada pendapat aku dialah yang terbaik selepas CHAPPED STICK (tp yang ni dah takde dlm pasaran)...byk jenama aku try tp tak boleh in la...isk...harga pun amatlah murah..rm4.50 je kalau kat Guardian..Kekawan aku suka mengusik aku ckp ni ubat sapu kat b****t baby sbb ada lambang baby kat situ...hahaha....pastu kata 'Pasni terbakar la bibir kau'...mengong...Betapa bergantungnya hidup aku dgn VASELINE.....byk jasamu...akan ku kenang sampai akirnya...:p...

Sesiapa yang rasa mempunyai masalah yang sama..mmg aku syorkan korang pakai la VASELINE..murah pun murah...Kira berbaloi-baloi (tag line Celcom)...100% Petroleum jelly..VASELINE ni bukan keluarkan Petroleum jelly ni je...dah byk dh roduk diorang..ada lotion tangan..wangi pulak tu...mesti cuba tau...

Inilah dia ghopenye 'PENYELAMAT' aku disaat-saat kecemasan...hehehe

Apa-apa pun aku memang SAYANG kau sesgt..hehehe....I LOVE U LAH!!!

1 comment:

  1. kita dari anak dara mmg pakai brand nih .. pastu dah ade yg khas tuk baby pun kite pakai .. paling suke pas mandi rambut tengah basah tu sapu sikit .. lembut dan berkilat2 rambut kita .. bukan tuk kulit saje ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails