CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Myred Eye

          


     

 
          




 




 




  

17 comments:

  1. ok...saya dah check..cukup puas hati..nantikan di email ye..

    ReplyDelete
  2. apasal ikon saya duduk tengah2 ni? nak kena diela ni..cepat ubah, bos kena duduk kat atas..

    assigment ke 2 dah bermula,hanya anda sorang saja yang belum siap.kengkawan sedang menunggu.

    ReplyDelete
  3. dah betul kan da...sorry ar boss...baru nak gila pangkat....hahaha...

    ReplyDelete
  4. harap dapat lah kerja kat produa ek..amin.

    ok..datang spotcheck..Pages ok.
    post ada tak?
    Yang link tu xtunjukpun xpa.xdosa.heheh
    kurang afdal.tgk kat pages saya.kan elok.hehehe

    ReplyDelete
  5. assigment ke-3 dah keluar ye.so sudi2 kan lah menunaikan tanggung dan jawab ye..hehehe.check blog myred eyes.

    ReplyDelete
  6. ni ikon saya yang baru..Ada FAKE nizam omar. Hati2 bila terima komen dari dia..

    ReplyDelete
  7. jalan2 singgah tengok ahli2...
    Untuk info kat member nuffnang.
    Saya buat team untuk cari B.E.Memang lah kita xda kaitan nak janakan B.E.Tetapi assigment kita nak naikan trafik pada ahli2.Awak pi komen kat blog kawan2 yang lain, kawan2 lain pun sama.ada interaksi antara ahli.so trafik kita naik. Bila trafik naik, peluang untuk dapatkan B.E tinggi..

    ReplyDelete
  8. sunyi sepi..dari awak.sibuk ye...

    ReplyDelete
  9. agak sibuk jugakla...tp saya comment kat page awak semalam sgt susah...Internet prob kot...tp lps jugak rasanya...Lps tu ada jugak My redeye group yang saya tak tau link blog diorang..saya klik tp tak boleh masuk blog diorang la...nape ye??

    ReplyDelete
  10. ok.dah jawap pun soalan tu..check kat myredeyes

    ReplyDelete
  11. sekarang ni myred eyes dah tak da rahsia ye.sesiapa pun boleh masuk.tapi kena lah buat apa yang korang semua dah buat.hehehe

    http://myredeyesadmin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Malam minggu ni singgah2,ajak keluar.heheh

    ReplyDelete
  13. cik dils pekabo arini,, lewat skit la komen arini ye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails