CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 18, 2011

Station 21, Bangsar

Assalamualaikum...

Aktiviti bulanan satu opis. Tapi kali ni ada Farah, Nazmi ng Rinel je...Zul dan yang lain-lain tak boleh join. Lps je keje pukul 5lebih, kami terus shoot dtg kedai makan Station 21 berdekatan dgn Bangsar Village. Dah beberapa kali dah kami makan kat sini. 1st time dtg makan Zul yang bwk. Sedap woo makanan dia. Semua western. 1st time dtg aku makan steak, nak lamb tapi lamb tak de lak masa tu. So, kali ni pergi aku order 'Grill Chicken with Mix gravy'. Aku pilih brown sauce + black pepper. Kombinasi yang kurang menarik sbb rasa brown sauce tu telah didominasi oleh black pepper. So pas ni minta mix mushroom + black pepper.

Pilihan Farah. Steak with mix gravy

Pilihan Nazmi, Steak jugak.

Pilihan aku dan rinel, Grill chicken

Yummehhh..sedap kan...:p

Memula ingat nak order pasta, tp pasta lum ready, so sediyyy...Next time baru nak try balik. Aku nye makanan kena RM17 wehhh..masa order tu aku tak perasan yang aku telah terorder side dish lebih..Adoii tak pasal je..Air pulak aku minta air kalamansi. Bolehlah tapi sedap lagi air kalamansi kat pasar JKR.huhuhu...Kalau nak g sini senang je. Tempat makan ni bebetul depan Bangsar Village II, bersebelahan dengan Masjid. Carilah kat situ. Dia ala-ala food court je bukan nye restoren okeh..:p.. Byk pilihan western kat sini.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails