CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 15, 2010

Hari ini sgt bosan sama mcm hari-hari yang lain..takde kerja sgt ...sbb kerja dah siap..nak anta fail je...erm...nak submit hari tu tp tak bole plak...
What to do...just facebooking all the time..:)

Thursday, January 14, 2010

Paranormal Activity...



Hye,
Mlm tadi saya menonton filem Paranormal Activity. Pada saya,citer ni bolehla.Yang menyeramkan adalah suasana sunyi sgt bila time diorang tido,sbb semua org nk tgk apa yg ada or akan terjadi but last-last nothing happen. Dah half of the story baru agak meyeramkan and ending pun memeranjatkan.

Cerita ni adalah mengenai sepasang kekasih yang baru pindah rumah. Pastu bf dia obsessed sgt dgn brg2 elektronik mcm kamera semua and dia nak rakam apa yang berlaku masa diorang tido. Then,dia pun pasang kamera dalam bilik every nite sampai mlm ke-21. Mlm 1st,mmg takde pape sampai mlm ke 13.Adalah seskit action mcm bunyi org berjln semua. Tp ending dia mmg memeranjatkan. Bagi yang penakut mungkin lepas tgk cite tu, U all mesti taknak tutup lampu masa tido and ada my fren ckp tak boleh tido lepas tgk cite tu..Hehehe...Papepun,try la tgk cite ni...

Monday, January 11, 2010

Aizat Juara Lagu 2009!!...

Hye...
Erm seronok tgk AJL semalam..Tp sayang time pembukaan Siti Nurhaliza terlepas..Kena tgk di web.
Aizat Juara baru AJL ke 24!!..Tahniah kepada Aizat.Semua titik peluh dia berhasil even bukan lagu dia yang menang,yang dia nyanyi pun alhamdulillah. Saya suka Tomok..ouch...:)...



Congratulations to Yuna and my bro..Faizal Tahir..hehehe...tetiba mengaku abg kan kat sini..sian faizal sbb sakit kaki sbb futsal..

N'way, time SEARCH buat persembahan sangat mantop!!!...Suara Amy masih sama mcm zaman muda dia dulu..i likeee!!!..

Hehe..n'way tahniah kepada yang berjaya and yang tak menang tu tahun dpn cuba lagi..Adios..

Semoga bertemu di next post!!!

p/s:tgh keje ni tp amik jap update blog...:)...

Saturday, January 9, 2010

Us...♥ u my friends!!!

Semestinya semua org akan ada kawan...So do i..Kami berenam adalah kawan rapat university since diploma-degree..I love our relationship and hope to be like this forever!!!..They are KAMA,DAYA,DAYAH,REEN,SHAI n ME...:)...gurls i miss u guys...dah lama tak spend time kan bersama-sama...having fun go karaoke,watch movies,gossiping...kan...bila la kan nak bersama semula...Kami semua belum kahwin but already taken...kira single but not available..hahaha...but DAYA adalah kawan kami yang akan melangsungkan perkahwinan dgn jejaka pilihan hati nya RIZAN on 30th Jan 2010..Pembuka bicara bg kami yang belum kahwin lg.Oh..DAYA nak kahwin??biar betul...ko serius daya??...hahaha...Anyway, good luck ok,hope ur marriage will last forever!!..Kami akan sentiasa doakan kau...Hadapi dgn tabah ok apa apepun dugaan dan cabaran...We'll always support u..whenever u have problems...u have US ok!!...



This pic was on Abg Din's wedding (Ex-bf Reen)..hahaha...melepas la kau aleng(panggilan manja for REEN)..



Thats me, DAYA ,ALENG, DAYAH and KAMA...where's SHAI??..hahaha..ni masa kami having our vacation at Melaka.Ni restoran NASI PADANG...sedap sgt mkn kat situ..berbaloi-baloi..



Gambar ni pulak tak igt...Masing-masing menggedik...hahahaha



Ini pula masa dinner diploma with DAYA and SHAI..masa ni semua masih ayu-ayu lagi..hahaha...That's DAYA yang nak kahwin on 30th jan...



And the last pic was masa diploma nak ke Stadium Uitm ada program..Semua bersepakat pakai baju hitam and tudung putih...:)

MISS U GUYS!!!!..Bila kita bole buat semua bersama kan?...masing-masing dh bekerja kecuali ALeng sbb dia tgh sambung belajar...

KAMA - engineer JKR
DAYA - work with RUMAH MEDIA MELAKA
DAYAH - engineer DUNHAMBUSH KAJANG
SHAI - still looking for a job kot...hehehe..gud luck babe!!
DIELA - erm..secret...hehehehe

Oh kawanku sayang...Saya nak semua tahu yang saya sayang kawan-kawan saya!!...And sgt merindui saat-saat gemilang kita..chewah...LOVE U GUYS VERY MUCH!!!

p/s: Daya..SELAMAT MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN..WISH U ALL THE BEST...♥ U!!

NeW FraGrance For me....' EMPORIO ARMANI DIAMONDS INTENSE'

Hye babes...
On Wednesday tetiba my sis called me..n asked me 'Dik,nak beli tak perfume Armani diamond harag rm113, murah tu.nak tak?'..and then i said 'Erm..ok gak tu..belilah satu'..

So, what do u think??....Kira this perfume murah la kan nak dibandingkan dgn normal price..rm113 for 100ml!!..sgt2 worth it...



My sis bought this perfume at SOGO..as usual SOGO selalu buat jualan murah utk selected perfume at selected time...So mmg worth it sgt2 if u all nak cari perfume..Kena rajinkan diri utk ke SOGO...lucky me sbb my sis kerja dkt dgn SOGO (Bangunan MARA)...so apa2 jualan murah or membership sale mmg patut pergi....Sbb SOGO mmg sgt murah...

Credit to my sis AFIZAH TAHIR!!thanks..:)

SUNGAI Di BAWAH LAUTAN??.....SUBHANALLAH

Hye...
This is one of my email..Subhanallah..Pernah ke anda terpikir sungai akan berada di bawah lautan?..mesti tak kan..tp cuba perhatikan gambar-gambar di nawah ni...Masuk akal tak..pelik kan tp benar..inilah ciptaan ALLAH yg kita sendiri tak tahu...







Jika anda seorang penyelam, maka anda harus mengunjungi Cenote Angelita, Mexico. Disana ada sebuah gua. Jika anda menyelam sampai kedalaman 30 meter, airnya air segar (tawar), namun jika anda menyelam sampai kedalaman lebih dari 60 meter, airnya menjadi air asin, lalu anda dapat melihat sebuah "sungai" di dasarnya, lengkap dengan pohon dan daun daunan.

Namun pengkaji mengatakan, itu bukanlah sungai biasa, itu adalah lapisan hidrogen sulfida, namun nampak seperti sungai... luar biasa bukan? Lihatlah betapa hebatnya ciptaan Allah s.w.t.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails