CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 14, 2010

Paranormal Activity...



Hye,
Mlm tadi saya menonton filem Paranormal Activity. Pada saya,citer ni bolehla.Yang menyeramkan adalah suasana sunyi sgt bila time diorang tido,sbb semua org nk tgk apa yg ada or akan terjadi but last-last nothing happen. Dah half of the story baru agak meyeramkan and ending pun memeranjatkan.

Cerita ni adalah mengenai sepasang kekasih yang baru pindah rumah. Pastu bf dia obsessed sgt dgn brg2 elektronik mcm kamera semua and dia nak rakam apa yang berlaku masa diorang tido. Then,dia pun pasang kamera dalam bilik every nite sampai mlm ke-21. Mlm 1st,mmg takde pape sampai mlm ke 13.Adalah seskit action mcm bunyi org berjln semua. Tp ending dia mmg memeranjatkan. Bagi yang penakut mungkin lepas tgk cite tu, U all mesti taknak tutup lampu masa tido and ada my fren ckp tak boleh tido lepas tgk cite tu..Hehehe...Papepun,try la tgk cite ni...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails