CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 9, 2010

Us...♥ u my friends!!!

Semestinya semua org akan ada kawan...So do i..Kami berenam adalah kawan rapat university since diploma-degree..I love our relationship and hope to be like this forever!!!..They are KAMA,DAYA,DAYAH,REEN,SHAI n ME...:)...gurls i miss u guys...dah lama tak spend time kan bersama-sama...having fun go karaoke,watch movies,gossiping...kan...bila la kan nak bersama semula...Kami semua belum kahwin but already taken...kira single but not available..hahaha...but DAYA adalah kawan kami yang akan melangsungkan perkahwinan dgn jejaka pilihan hati nya RIZAN on 30th Jan 2010..Pembuka bicara bg kami yang belum kahwin lg.Oh..DAYA nak kahwin??biar betul...ko serius daya??...hahaha...Anyway, good luck ok,hope ur marriage will last forever!!..Kami akan sentiasa doakan kau...Hadapi dgn tabah ok apa apepun dugaan dan cabaran...We'll always support u..whenever u have problems...u have US ok!!...



This pic was on Abg Din's wedding (Ex-bf Reen)..hahaha...melepas la kau aleng(panggilan manja for REEN)..



Thats me, DAYA ,ALENG, DAYAH and KAMA...where's SHAI??..hahaha..ni masa kami having our vacation at Melaka.Ni restoran NASI PADANG...sedap sgt mkn kat situ..berbaloi-baloi..



Gambar ni pulak tak igt...Masing-masing menggedik...hahahaha



Ini pula masa dinner diploma with DAYA and SHAI..masa ni semua masih ayu-ayu lagi..hahaha...That's DAYA yang nak kahwin on 30th jan...



And the last pic was masa diploma nak ke Stadium Uitm ada program..Semua bersepakat pakai baju hitam and tudung putih...:)

MISS U GUYS!!!!..Bila kita bole buat semua bersama kan?...masing-masing dh bekerja kecuali ALeng sbb dia tgh sambung belajar...

KAMA - engineer JKR
DAYA - work with RUMAH MEDIA MELAKA
DAYAH - engineer DUNHAMBUSH KAJANG
SHAI - still looking for a job kot...hehehe..gud luck babe!!
DIELA - erm..secret...hehehehe

Oh kawanku sayang...Saya nak semua tahu yang saya sayang kawan-kawan saya!!...And sgt merindui saat-saat gemilang kita..chewah...LOVE U GUYS VERY MUCH!!!

p/s: Daya..SELAMAT MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN..WISH U ALL THE BEST...♥ U!!

1 comment:

  1. wah!!!!!!!!!!!sukanya aku tgk blog mu!!!!!!chanteqnya...
    tp aku keja ngan bahagian promosi pelancongan la syg...huhuh...
    btw tq2....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails