CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 25, 2011

Jangan Kau Pergi....

Nora Elena..rasanya skrg ni tgh heboh citer Nora Elena...Lakonan Siti Saleha yang chantek, Aaron Aziz yang umang aii, rasa semua cair kot , aku je tak..kihkih...Salah satu lagu yang best dlm citer tu 'Jangan Kau Pergi' nyanyian Erry Putra...

Khas utk cik Abg a.k.a bakal tunang saya yang tersayang (I'Allah) , Mohd Yazid, jauh dimata tp dekat di hati yep abg...miss u la abang!

Nak dengar klik sini ------> sbb tak reti nak download lagu dari Utube..:D


tak pernah kurasa begini
kumenyintaimu sepenuh hatiku
ternyata hanyalah dirimu
yang mengerti aku sepenuh hatimu

ku inginkan selalu terhentinya waktu
supaya kita terus bersama

jangan lah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu
temani jalan hidupku
ooooo

ternyata hanyalah dirimu yang amat ku rindu
kurindu selalu
kuinginkan selalu terhentinya waktu
supaya kita terus bersama

jangan lah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu
temani jalan hidupku
ooooo

janganlah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh
ooooo

jangan lah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu
temani jalan hidupku
janganlah kau pergi

Nota hati : pstt I Love You!


Tuesday, May 24, 2011

DNA Babi dalam Kek & Roti Secret Recipe..??

Hye,

Omaigod...DNA babi dlm kek secret recipe???aduiyai, betul ke ni??awatla gini la kan skrg ni rasanya nak makan kat memana mesti rasa cuak or risau sbb kita tak tau pun ape yang terkandung dalam makanan tu. isk isk...dah byk dah kek secret recipe masuk dlm badan aku ni. Mana taknya, kalau ada sambutan besday family je beli secret recipe. Patut ler sedap je aku makan kek secret recipe ni...rupanya mmg SECRET pun bahan-bahan dia..hahaha..konon-konon berhati-hati la sgt taknak makan kat kedai cina semua, asal tgk cina je yg masak semua mcm 'isk, taknakla ,cina masak'..hah, itu yang terang korang nampak, ni yang tersembunyi bagai ni, macamano tu nak buek??

Masalah nya disini, yang tak halal nya adalah dari bahan-bahan dia, makna nya bukan la secret recipe sahaja, TETAPI semua kedai kek atau orang yang membuat kek dari tepung keluaran syarikat tersebut pun dikira tidak halal (Syarikat Puratos Malaysia Sdn Bhd). Aku tak pernah lak tgk tepung jenama Puratos ni, tp bila search kat internet, ada je yang guna tepung ni untuk buat kek, buat jual lagi kek nye tu..huhu..So, nak selamat, silalah buat kek sendiri..hehehehe..pakai tepung cap sauh je...heheheh

Papepun, korang cek kat sini ye untuk maklumat lanjut....------> klik sini
Selain tu korang bolehlah call sendiri pihak secret recipe atau pihak JAKIM untuk pengesahan...

Patutla budak-budak zaman skrg ni byk je yang degil, tengoklah dalam diam ape yang kita makan. Benda haram masuk dalam badan, mcmana lah diorang atau kita sendiri nak kuat iman..huhu...tepok dada tanya iman ye..:))

Body Shop Sale is Back!

Salam,

Tajuk dah menceritakan segala nye kan..hehehe...Body shop sale muncul kembali!!! sesapa yang rasa nak membeli-belah silalah ke rangkaian Body Shop di Malaysia.


 Untuk keterangan lanjut, sila layari di sini ye....:))..HAPPY SHOPPING!
Sebabnya aku pun nak membeli kat sini, untuk hantaran tunang. Body shop kira okeh la tu kan!..Bukan kedekut tp budget takde.hahaha..Kau gatal nau nak kawen kan, tp duit pun tarak. Hamikk kau...

Monday, May 16, 2011

Preparation!

Salam,

Adoi, pening fikir pasal preparation nak tunang ni...Eh eh, takdelah pening mana pun...just sbb hantaran semua lom gubah lagi..gara-gara nak DIY kan, konon-konon sweet la tu kan nak buat sendiri. So, dok 'menggodam' idea org, tgk blog sana blog sini, akhirnya dpt pun idea...Barang dah ready cuma idea je lom nak keluar..This week baru terhegeh-hegeh nak mula buat, yela just tinggal 12hari je lagi....Mak dah membebel-bebel pasal hantaran.huhu suh balik kampung settlekan semua...:D...Pasal kenduri dah tak risau sbb mak kata, mak yg settlekan, fuhhhhhhh legaaaa!!!hehehe...

Baju baru tempah last week, tailor tu ckp 25hb boleh siap, hopefully. Pergi cari kain kat Jakel Shah Alam sama En.Sayang. Nasib dia nak teman. huhuhu...Sampai-sampai Jakel terus ckp kat org kedai ' saya nak cari kain lace harga bwh 100, ada tak??'..hehehe giler budget. Sebenarnye baju tunang tak nak buat pun, tp lepas tgk satu blog ni ----> klik sini terus nak tempah baju!!!terima kasih la to owner blog sbb akhirnya keluar gak duit aku beli kain..hikhikhik..Tp masa kat Jakel tu ada kes terpencil...sbb akak tu dah matching ng kain mahal, tetiba dia kata satin dia bukan yg ni, satin dia yg murah sikit tp takde stok pulak, kalau nak yg ni kena tambah lagi rm80, so total up kene byr rm180!!sape nak..budget ciput je ni.Last-last En.Sayang ckp ape ntah, lastly akak tu ckp 'takpelah, kes terpencil je ni, kasila'..huhu..nasib baik kalau tak mmg cancel la beli kain...

Lepas tu, hal nak facial lak. Aii semakin teruk lak muka ni. Jerawat halus-halus keluar tak hilang-hilang. Geram betul. En.Sayang suruh aku pastikan muka aku licin time nak tunang ----> KEJAM kan...hahahaha....Tunggu deal menarik kat milkadeal.com, last-last ada gak. Next week nak g buat facial. Ok hal facial SETTLE!.

Tp yang sedihnya, masa tunang nnt En.Sayang takde ----> dia kene jaga projek kat Sarawak!...masa dia ckp dia nak kene g sarawak 19hb terus cam sedih ternangis lak..huhu...lom pernah jauh lagi ni...cediy cediy....Tapi takpela, untuk masa depan jugak kan..hehehehe....Lagipun dua bulan je dia kat sana...Ermm nak g sarawak la sementara dia ada kat sana leh jejalan...:D...

Nnt dah siap hantaran semua, aku upload gambar DIY tu...kihkih..jap jap fikir..Betul ke nak buat sendiri????hehehehe....tunggu dan lihat hasilnya nnt!

Wednesday, May 11, 2011

Talent Casting for Malaysia Airlines Advertisement

Salam,

To all yang ada bakat dan langsung tak tau malu dengan kamera, bolehlah mencuba talent casting ni ye...hehehehe...Sebab aku ni pemalu bila berhadapan dengan kamera, ceh, mcm berdepan dgn ape je kan nak malu-malu kucing dengan kamera. hehehe....Good Luck! Hadiah pun menarik tu kepada sesiapa yang terpilih...So, tak salah mencuba kan, mana tau ada luck korang....Esok last date dia, so cepattttt!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails