CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 21, 2010

EMPIRE SHOPPING GALLERY,Subang Jaya


Empire Shopping Gallery??...Korang pernah dengr tak shopping mall ni?..Mungkin yang selalu lalu Federal Highway utk ke Shah Alam or Subang mungkin akan perasan..Shopping mall ni terletak di Subang Jaya betul-betul bersebelahan dgn Toyota dan dekat dgn Subang Parade...Memang besar la bangunan dia..Siapa yang tak perasan bila lalu situ tak tau la kan..:)...Tak perasan lak ada berapa tingkat..masa naik eskelator tak kira la...huhu..

Macam-macam kedai dan butik kat dalam tu..Butik-butik terkenal pun ada contohnya Ed Hardy,Coach (tp in progress), GUESS, Tang's dan etc...Kedai makan pun mcm menarik...Sorry takde gambar le pulak..huhu..tak ambil lak td..Ada Tempayan Belanga, Kenny Rogers..lg apa ek???lupa la pulak...huhu..

Apa-apa pun korang try la usha Shopping mall ni...Tak ramai org pun...mungkin sbb still new lg kan so ramai tak tau...Pada pendapat aku, shopping mall ni okla...sbb tak ramai org kot..senang dpt parking...hehehe...

1 comment:

  1. Belakang opis abg jer ni dik.. mmg ok la.. tapi kedai belom penuh lagi... Toys"R"Us dia besar!! bawak anak aku sure aku yg pengsan melayan......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails