CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 30, 2010

DiGi iPhone 4 real!!

24 September 2010 Digi baru je launch pakej Digi iPhone.... Siap bagi teka teki lagi kat kita kan...Ala,yang ada muka kambing tu ng apple 4biji tu...Saje buat surprise Cik Dils kan...Memula bila tgk tak terfikir pun pasal iPhone nak launch..Bila Cik Dils menghayati balik semula gambar tu,rupanya Digi nak bg mesej yang iPhone4 is 'kambing' to town....Disebabkan Cik Dils memang pengguna Digi (baru beberapa bulan) tapi rasanya Cik Dils memang dah jatuh tangga sambil golek-golek cinta kat Digi...Oh!! I am in LOVE with DIGI!!!



 Agaknya Cik Dils pun boleh jadi tembam mcm kambing tu kan bila dpt iPhone4...Yela dah la ada apps 'How to cook everything'..Mau nye Cik Dils memasak je...hikhik...

Dgn plan Digi iPhone4 kita bole jimat byk sgt....Jom selak gambar bawah ni jap...


sila klik gambarkan utk lebih jelas'

Digi dah siap kirakan dah berapa harga iPhone yang kita beli kalau kita berdaftar dgn salah satu pakej yang ditawarkan...Kira jimat habis lah....Memang berbaloi-baloi kan....Opss!!!....hehehe

Dahla dpt beli iPhone4 dgn murah..Original pulak tu....Lepas tu Digi pula offer dgn pakej yang menarik...Bukan sahaja dapat percuma calls,sms dan mms untuk supplementary lines..dapat pulak free internet access,takde extra charges pula tu...Mana nak dpt semua tu...dengan Digi semua boleh jadi kenyataan...:) ..Digi 'Our smarter Choice'...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails