CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 6, 2011

My Wish List 2011

Wishlist ni kalau tak dpt disempurnakan tahun ni, kita teruskan wishlist yang sama utk tahun depan...:)

 1) Galaxy Tab/ Ipad 2 ------> memana pun boleh, :)
 2) Mac Book Air ---------> dari dulu mmg nak sgt
 3) Jam Tangan ----->Titus pun ok
 4) Beg tangan Coach ------>yang ori ok, yang imitation takmo
 5) Sunglasses from Coach -------> dari tahun lps asik duk usha je kat butik, belinye idok...
6) Bercuti di pulau -----> memana pulau pun ok, jgn Pulau Besar Melaka dah..

Ermm cukup la dulu wishlist, ada lagi tapi takleh pk lak...Yang semestinya yang no.1 tu ialah yang paling dikehendaki pada waktu skrg ni. Kat DIGI ada offer harga paling murah, tp tertelan gak air liur den ni...Lagipun dah niat nak simpan duit tuk kawen. Mengikut perkiraan 5rat sebulan, kalau 8bulan baru 4k!!Aiyarkkk, cukupkah??Tapi mana tau ada rezeki terpijak ke kan....Amin, rezeki nak kawen. Yang paling penting setiap kali solat mesti aku doa kami ni murah rezeki supaya dpt cepat halalkan hubungan. Jgn pk bebukan ok bila aku ckp 'halal' tu...Maksud aku halal dari semua segila..Bila pandang muka dpt pahala, buat ape2 yang baik utk suami pun dapat pahala..Kan best tuh...Bila dah kawen, baru lah tenang dan complete hidup ni..:))

p/s: eh, awak yang baca ni hensem lah, galaxy tab satu eh...=)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails