CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 24, 2011

Pantun tentang cinta...

Assalamualaikum..

Tetiba je balik meeting sibuk nak update blog ni. hehehe, masa tengah tunggu Tuan Pengarah sampai utk ber'meeting, terkeluar pulak pantun 5kerat dari seorang pegawai ni...Hahaha, mana taknya menunggu punyalah lama, supposed meeting start 2.30ptg, tp start almost at 4pm..Naik mengantuk aku dok dlm bilik mesyuarat tu. Nak present tak sampai 10min pun. Berborak punye berborak, tetiba je ada org bagi pantun...

Kawen satu    = Cinta sejati
Kawen dua     = Cinta berbelah bagi
Kawen tiga     = Cinta tiga segi
Kawen empat = Sunnah Nabi
Kawen lima    = Giler vavi...

Hahahaha..tu dikira pantun ke??Ahhh boleh la kan..tak pernah lak aku dgr org bagi pantun camtu...kihkih..Pandai je encik tu mengeluarkan ayat mcm tu, kelakar pun ada..Dok gelak je dlm meeting.
Last-last Tuan Pengarah masuk, so bermula la meeting. Punye la aku rasa kelam kabut aku present, mana tak nya 1st time kot dgn Tuan Pengarah lak tu!!..Rupanye senang je nak present, nasib baik dia tak tanya byk..Fuhh lega satu meeting dah abis...Esok ada dua lagi meeting nak kene hadap..So hadap jela...:))

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails