CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 22, 2011

Kursus Teambuilding KYKO di Cherating...

Cerita kursus ni dah basi dah sebenarnya, tp nak jugak share...Kursus yang berlangsung selama 3hari dari 23hb November hingga 26hb November 2010 di Suria Beach Resort Cherating. Jam 9.30 pagi bergerak ke Cherating dgn menaiki bas yang di sediakan oleh pihak JKR. So, sampai Cherating pukul 1petang..Check in then terus makan tengahari. Dapat sebilik dgn Nadia.
Tu dia Nadia....
Berikut adalah aktiviti-aktiviti yang dilakukan sepanjang kursus di sana...Check it out...:p

sesi mengambil gambar

Wan dan Auni..:))

Group Elite mempersembahkan...

Inspira (Dah mcm nama kete proton lak

Sesi pagi POCO-POCO






Sesi meningkatkan daya IQ




Nak tgk sape lagi kreatif, hah tudiaaa!!hahaha



Sesi berkaraoke



Group Kami yang terbaikkk


Dan berakhirnya kursus ini dgn jayanya...Sempat lagi berkenalan dgn org-org cawangan jalan ni....Terutama kak Wan Rohaiza, Auni ng Cik Ajid....:))

Hopefully ada lagi la kursus mcm ni...utk merapatkan hubungan ng menjalin ukhuwah ler katakan...heheheh...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails