CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 25, 2010

Tak gerak pun....


Penat Cik Dils tunggu dia bergerak....Dah lama dia tak gerak-gerak..macamana ni???huhu...Macam mana nak dapat BE??Ada tips tak??

13 comments:

  1. Nak tips? Baca blog-blog otai2 nufnunggers. Mesti dapat belajau nanti..

    ReplyDelete
  2. sabo la cik Dil...Nun pown sama...lambat betul nak naik..kene tanya kat Boss ni...nak wat camne...sbb ade org dlm masa 3bln jew trafik dia sehari 1000-1500V...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. tula kan Nun..bagaimana ye boss...hehehe

    ReplyDelete
  4. sabar,, kene usaha bersungguh-sungguh,, jgn patah semangat.. saye pun baru je rm4.. hehehe.. sayapun kena tambahkan ilmu lagi kot.. kuatkan semangat.

    ReplyDelete
  5. sekarang ni tengah angin satu badan ni.tak leh nak cita.Tengok MYredEYE.

    ReplyDelete
  6. yelah saya pun mcm awak kena usaha lebihhhh.

    ReplyDelete
  7. hadoiii... sama lah dengan saya.. asal tengok je bukan nuff yg naik hati yg naik angin...huhu

    ReplyDelete
  8. Salam Cik Dil,
    Mengikut pengalaman saya, untuk earning something dari nuffnang, mestilah aktif. Akftif mengupdate blog dan menarik seberapa banyak trafik masuk ke blog. Itu berpotensi tinggi untuk jana wang dengan nuffnang,

    ReplyDelete
  9. Nun: aah bos dah oke ke rini?
    Farah: huhuhu...lambatkan..lom rezeki kita..
    Shaffik: tula nak aktif tp masa dan keadaan internet tak berapa nak mengizinkan...

    ReplyDelete
  10. kalau nak duit naffnang naik..kena lah aktif..rezeki tak kan datang bergolek.pengunjung tak kan datang kalau kita tak jemput diorang..
    rejin2 lah blogwalking ye..
    kalau nak dapat markah lebih,sertai aktiviti yang naffnang jalan kan..

    ReplyDelete
  11. anda nak daknakaltomey kembali kat myred eyes, sila bagi komen ye..anda tentukan nasib myred eye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails