CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 16, 2011

Preparation!

Salam,

Adoi, pening fikir pasal preparation nak tunang ni...Eh eh, takdelah pening mana pun...just sbb hantaran semua lom gubah lagi..gara-gara nak DIY kan, konon-konon sweet la tu kan nak buat sendiri. So, dok 'menggodam' idea org, tgk blog sana blog sini, akhirnya dpt pun idea...Barang dah ready cuma idea je lom nak keluar..This week baru terhegeh-hegeh nak mula buat, yela just tinggal 12hari je lagi....Mak dah membebel-bebel pasal hantaran.huhu suh balik kampung settlekan semua...:D...Pasal kenduri dah tak risau sbb mak kata, mak yg settlekan, fuhhhhhhh legaaaa!!!hehehe...

Baju baru tempah last week, tailor tu ckp 25hb boleh siap, hopefully. Pergi cari kain kat Jakel Shah Alam sama En.Sayang. Nasib dia nak teman. huhuhu...Sampai-sampai Jakel terus ckp kat org kedai ' saya nak cari kain lace harga bwh 100, ada tak??'..hehehe giler budget. Sebenarnye baju tunang tak nak buat pun, tp lepas tgk satu blog ni ----> klik sini terus nak tempah baju!!!terima kasih la to owner blog sbb akhirnya keluar gak duit aku beli kain..hikhikhik..Tp masa kat Jakel tu ada kes terpencil...sbb akak tu dah matching ng kain mahal, tetiba dia kata satin dia bukan yg ni, satin dia yg murah sikit tp takde stok pulak, kalau nak yg ni kena tambah lagi rm80, so total up kene byr rm180!!sape nak..budget ciput je ni.Last-last En.Sayang ckp ape ntah, lastly akak tu ckp 'takpelah, kes terpencil je ni, kasila'..huhu..nasib baik kalau tak mmg cancel la beli kain...

Lepas tu, hal nak facial lak. Aii semakin teruk lak muka ni. Jerawat halus-halus keluar tak hilang-hilang. Geram betul. En.Sayang suruh aku pastikan muka aku licin time nak tunang ----> KEJAM kan...hahahaha....Tunggu deal menarik kat milkadeal.com, last-last ada gak. Next week nak g buat facial. Ok hal facial SETTLE!.

Tp yang sedihnya, masa tunang nnt En.Sayang takde ----> dia kene jaga projek kat Sarawak!...masa dia ckp dia nak kene g sarawak 19hb terus cam sedih ternangis lak..huhu...lom pernah jauh lagi ni...cediy cediy....Tapi takpela, untuk masa depan jugak kan..hehehehe....Lagipun dua bulan je dia kat sana...Ermm nak g sarawak la sementara dia ada kat sana leh jejalan...:D...

Nnt dah siap hantaran semua, aku upload gambar DIY tu...kihkih..jap jap fikir..Betul ke nak buat sendiri????hehehehe....tunggu dan lihat hasilnya nnt!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails